When talent, authenticity and
passion meet

GET DOWN

Get Down - Dancers Management, opgericht in 2020 door Camille Philippot, is een managementbureau voor artistieke creaties, gespecialiseerd in hip hop - street-dances*.
Het agentschap is gevestigd in Brussel en zet zijn diensten in België en internationaal in. Get Down - Dancers Management biedt vaardigheden, kennis en hulpmiddelen op het gebied van management, spreiding, booking, productie, promotie en persrelaties.
Get Down - Dancers Management wil de bemiddelaar zijn tussen artiesten die gespecialiseerd zijn in street-dance (in de breedste zin van het woord) en culturele actoren of commerciële klanten die met deze artiesten willen samenwerken.

 

*Street Dances ?

Met "street-dances" bedoelen we dansstijlen die niet in de studio zijn ontstaan, maar buiten, op straat of in nachtclubs zijn ontwikkeld. Hip hop en breakdance zijn twee van de belangrijkste stijlen, maar tegenwoordig zijn streetdances veel breder. Andere stijlen zijn ontstaan zoals krump, house, popping, locking, dancehall, afro house, ragga, voguing, waacking, heels, ...

DOELSTELLINGEN

  • Bevorderen van de begeleiding, ontwikkeling, promotie en professionalisering van Belgisch talent, in het bijzonder voor street-dances.
  • Kunstenaars en talenten die in België bestaan, versterken.
  • Bevordering van de verspreiding en de productie van artistieke projecten
  • Culturele synergieën ontwikkelen
  • Verandering brengen in de Belgische dans- en cultuursector
  • Popularisering van hip hop en street-dances bij het grote publiek en bij liefhebbers van cultuur, teneinde een breed publiek te bereiken dat niet beperkt is tot de actoren van de sector.

ONZE WAARDEN

Of het nu om artistieke samenwerkingen, partnerschappen, de keuze van klanten of sponsors gaat, wil Get Down - Dancers Management garant staan voor een menselijke, ethische en transparante aanpak.


PARTNERS

Laureaat « Entrepreneur »

Village Partenaire

Qbic Hotel Brussels

NL